За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Този комплекс  е разположен на едно от най-красивите места на Средиземноморското крайбрежие, на красивия плаж Калитея в Родос, сред просторни градини, на 3 км от Фалираки. Amada Colossos Resort се намира на 10 км от град Родос и на 12 км от международното летище Диагорас.

В стаите

Предлага климатизирани помещения за настаняване, които са обновени наскоро, за да покрият изцяло стандартите за климатизация и лукс. Стандартните стаи са с размер 23 m², фамилните 35 m², джуниър суити от 30 до 60 m² и вили - 100 m². Удобствата в стаите включват: климатик, телевизор, телефон, сейф, сешоар, халати и чехли, съоражение за приготвяне на чай и кафе, балкон.



На територията на хотела

В комплекса има 5 плувни басейна със специални зони за възрастни и деца, както и воден парк .Хотелът включва също специално проектирани зони за възрастни и семейства и ексклузивен салон само за възрастни. Гостите могат да избират между 4 ресторанта, сред които основен ресторант, азиатски ресторант, италиански ресторант и гръцка таверна. Край басейните има 3 бара. 

Amada Wellness Spa предлага селекция от холистични терапии и уелнес процедури, ревитализиращи масажи и терапии за лице. Разполага със сауна, хамам и джакузи.

Плаж

Собствен пясъчен плаж.

Забавление

Комплексът разполага с аквапарк с множество зони за забавления и пързалки.

Спорт

Хотелът разполага с широка гама от фитнес и спортни дейности - йога на трева или аква гимнастика в басейна, енергичен танцов клас или аеробика във  фитнес студио. Можете да играете боча или волейбол на плажа. А в основния басейн има водна топка, дартс в бара на плажа, както и футболни турнири и тенис корт. Фитнес залата е напълно оборудвана с бягаща пътека, седящи и стоящи велоергометри, тежести, фитбол, ластици и др.

Оценки и коментари